Oglas
· · Komentari: 0
NOVA PESMA

"NAŠA DUŠA SILA JE" Momci iz Leksington benda pevali za malu Minju i predstavili NOVU PESMU (VIDEO)

Nova pesma i spot

1606851445_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /Lexington band
Oglas

Momci iz grupe Leksington bend, predstavili su spot za novu pesmu "SILA". U pitanju je emotivna balada koja osvaja na prvo slušanje. 

Pročitajte još: "Porodicu sam uništila, uletala iz braka u brak"... Nataša Bekvalac otvoreno o greškama iz prošlosti

Leksington važi za jedan od najboljih bendova na našim prostorima, a novom pesmom ostali su dosledni sebi i svom pravcu zbog kog publika uživa u svakom njihovom novom muzičkom ostvarenju.

Pesma "SILA", pretpostavljamo da je inspirisana  godinom koja je na izmaku. Muziku je uradio Bojan Vasić, tekst je napisao Aleksandar Tomić, dok je za aranžman bio zadužen Alek Aleksov. Pored premijerne numere kojom su obradovali svoje fanove, momci iz grupe Lexington bend, večeras su održali i humanitarni live koncert, kako bi prikupili sredstva za lečenje male Minje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas