Oglas
· · Komentari: 0

Na koga liči Aleksandra Radović? Pevačica objavila sliku svojih roditelja - mišljenja su podeljena (FOTO)

Pevačica veoma retko govori o svom privatnom životu, ali sada je imala jedan poseban razlog

1696769682_boris_rezak_13032023_073.JPG
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Aleksandra Radović već 20 godina je na domaćoj muzičkoj sceni i za to vreme je izgradila impresivnu karijeru i titulu jednod najboljih pop vokala na ovim prostorima.

Iako njeni roditelji nisu iz muzičkog sveta, oduvek su je podržavali i pružali joj vetar u leđa, te su je tako sa 9 godina upisali u nižu Muzičku školu.

Nakon niže, upisala je i srednju muzičku školu "Mihailo Vukdragović", a nakon toga svoj put muzičkog obrazovanja je nastavila na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. 

Majka Zorka i otac Zoran su je u svemu tome podržavali, kao i njenu sestru Jelenu koja se takođe bavila pevanjem, pa se tako oprobala i Pjesmi Mediterana 2009. godine, kao i na Radijskom festivalu 2010. godine na kojem je dobila nagradu za interpretaciju.

Međutim, ona je odlučila da nastavi školovanje na DIF-u i danas je veoma uspešna u tome što radi.

Aleksandra Radović veoma retko govori o svom privatnom životu, ali juče je napravila presedan te je posebnim povodom podelila seriju fotografija svojih roditelja.

Naime, kako je napisala u opisu ispod fotografija, juče su njeni roditelji proslavi zlatnu svadbu odnosno 50 godina braka. 

- Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU- punih 50 godina braka!. Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… u dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude ali ipak, njihovu malu decu- napisala je Aleksandra i dodala:

- Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro - Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

 

Ispod fotografija su se nizali komentari sa čestitkama, ali neki su komentarisali sličnost Aleksandre sa roditeljima.

"Majčine crte i tatin šarm", "Lepotica na majku", samo su neki od komentara, a premda je većina sigurna da pevačica liči na majku, bilo je onih i koji su komentarisali da liči na svog oca. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas