Oglas
· · Komentari: 0

NA RUCI NAKIT OD 11.400 EVRA: Jelisaveta Orašanin spojila luksuz sa običnom duksericom i farmerkama (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin zna kako da se počasti

1646147388_pjimage--54-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/jagodenamagli
Oglas

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić, poseduje dve narukvice poznatog svetskog brenda čija cena ukupno iznosi 11.400 evra, a komadi luksuznog nakita se mogu videti na slikama koje objavljuje na Instagramu.

Jelisaveta, naime, poseduje narukvice jedne od najprestižnijih juvelirskih kuća na svetu "Kartije".

Pročitajte još: Trudna Rijana u DIVLJOJ KOMBINACIJI: Da li je ovo nova trudnička moda ili POTPUNI PROMAŠAJ? (FOTO)

Ona nosi dva najpopularnija modela ovog brenda: "Love" i "Juste un clou" od žutog zlata. Cena je "prava sitnica": klasičan model u osnovnoj verziji košta 6.750 evra, dok je druga, koja je najprepoznatljivija zbog svog specifičnog oblika eksera nešto jeftinija - "samo" 4.650 evra. Prostom računicom, Jelisaveta na ruci nosi nakit od 11.400 evra, piše Kurir.

Inače, Kartije "Love" narukvica jedan je od najpopularnijih komada nakita. Radi se o kultnoj narukvici koja je u 2017. bila najguglaniji komad nakita na svetu.

Nosile su je Elizabet Tejlor i Ričard Barton, Stiv Mekvin i Sofija Loren.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas