Oglas
· · Komentari: 1
EVROVIZIJA 2022

Na sceni ZAJAHAO BIKA u čipkanom kombinezonu, pa poljubio MUŠKARCA! Ovo je deo šokantnog nastupa predstavnika SAN MARINA (FOTO/VIDEO)

Ko je predstavnik San Marina koji je napravio neočekivan spektakl na sceni Evrovizije?

1652385496_profimedia-0690701920.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ahil Lauro je evrovizijski predstavnik države San Marino, koji je večera u Torinu nastupio sa pesmom "Striper", sa kojom je pobedio na maratonskom i glomaznom takmičenju Una voce per San Marino.

Na sceni se pojavio u seksipilnom čipkanom kombinezonu, čaubojskim čizmama i šeširom na glavi. Uz dva kaveza sa polunagim muškarcima, u sred izvođenja numere Ahil Lauro je zajahao bika kao pravi kauboj, a onda je u nekom trenutku i poljubio svom kolegu iz predstavničkog tima San Marina u usta.

Zanimljivo je da je Ahil Lauro iz drugog pokušaja uspeo da se domogne evrovizijske scene, i to u istoj sezoni u kojoj se borio i za titulu italijanskog predstavnika učešćem na ovogodišnjem Sanremu. Na Sanremu je imao izuzetno primećen nastup, ali tu nije mogao dalje od 14. mesta. Međutim, na nacionalnom izboru za predstavnika San Marina mu se posrećilo.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas