Oglas
· · Komentari: 0

"Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu": SEKA ALEKSIĆ nikad iskrenije o suprugu i deci

Pevačica nikad iskrenije o braku i porodici

1659510057_SEKA-ALEKSIC-NASL.png
Foto: Instagram/Printskrin/seka_aleksic
Oglas

Popularna pevačica Seka Aleksić, ne krije koliko joj prija majčinstvo. Posle duge i uporne borbe za potomstva srećna je i zahvalna što svaki dan može provesti sa svojim sinovima Jakovom i Jovanom.

Pevačica je sada nikad iskrenije govorila o svojoj porodici, ali i željama za proširenjem. Seka ne krije da je zbog sreće svoje dece spremna na sve, ali i da priželjkuje da sledeći put dobije devojčicu.

"Kada postanete mama, život vam se toliko promeni, jednostavno gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas. Trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose pozitivnu energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva. Sada je, hvala Bogu, situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu", ispričala je Seka za mondo, pa je istakla šta ona smatra da su ključne osobine jedne majke.

Foto: Instagram/Printskrin/seka_aleksic

"Po mom mišljenju, svaka majka mora da poseduje ljubav i nesebično davanje, odatle sve kreće. Trudim se da svojoj porodici pružim bezrezervnu ljubav, mislim da je to divna stvar koju jedna majka da pruži svojoj porodici. Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Svakako da izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč o odrastanju moje dece", istakla je pevačica.

Pročitajte još: Zorica Brunclik otkrila kakvu je "ludost" učinila zbog svog supruga: "Naterao me je da uradim"

Aleksićeva je za domaće medije nedavno izjavila da se nada proširenju porordice ali da bi ovog puta želela da dobije ćerkicu. Ukoliko se ispuni želja njenog najstarijeg sina, da dobije sestru, daće joj ime Sofija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas