Oglas
· · Komentari: 0

Nadica Ademov otkrila kako se oseća u trudnoći: "Gazimo čvrsto peti mesec"

Nadica Ademov će se uskoro ostvariti u ulozi majke

1687174639_nadica_ademov_29112022_0004.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Pevačica Nadica Ademov obradovala je javnost kada je pre mesec dana obelodanila da je u drugom stanju.

Ona ne krije sreću što će se uskoro ostvariti u ulozi majke, a sada je otrkila kako se oseća u petom mesecu, željno čekajući dolazan prinove.

- Osećam se dobro hvala Bogu, dobro ja to sve podnosim, dobro se držimo. Za sada je dobro i samo tako da se nastavi – rekla je ona za Grand.

Nadica ističe da je posebno radosna zbog činjenice da čeka devojčicu, ali se i njen budući suprug najviše obradovao toj informaciji.

- Ko ne bi bio srećan, ja sam rekla šta god da bude neka je samo živo i zdravo. Bog me je pogledao i dao mi je najbolju drugaricu. Suprug je najsećniji što je devojčica, znate da su devojčice tatine i znam da će biti prava maza – kaze Nadica.

Pevačica priznaje i da se uskoro povlači iz medija kako bi se maksimalno posvetila dolasku bebe.

- Spremna sam za ulogu majke, ušla sam svesna u sve ovo. Ja kod kuće imam tri bratanice, čuvala sam ih i imam iskustva kod devojčica. Gazimo čvrsto peti mesec i sve je u najboljem redu. Mislim da će ovo biti poslednja emisija kod Vesne i neću više snimati. Imam još dva nastupa, i to će biti sve od mene za ovu godinu. Onda idem na jedan odmor.

Nadica kaže da još uvek nisu odabrali ime, ali da već imaju nekoliko na umu:

- Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – zaključila je Nadica za Grand.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas