· · Komentari: 0

"Najtužnija princeza" SE VRATILA KUĆI: Nakon četiri meseca u bolnici, Šarlin ponovo u zagrljaju dece

Princeza Šarlin ponovo je sa porodicom u Monaku.

1647352088_profimedia-0669232433.jpg
Foto: profimedia

Palata je saopštila da će Šarlin nastaviti „svoju oporavku u Kneževini, sa mužem, princom Albertom, i decom pored nje“

Pročitajte još: Muči vas kašalj i zapušen nos? SPECIJALISTA ORL objašnjava kako da se rešite problema

- Narednih nekoliko nedelja trebalo bi da omogući princezi Šarlin da dodatno ojača svoje zdravlje, pre nego što postepeno preuzme svoje službene dužnosti i obaveze - navodi se u saopštenju.

Vest o Šarlininom povratku stigla je uoči 64. rođendana njenog muža u ponedeljak. Još u novembru, Albert je rekao da se Šarlin leči u ustanovi van Monaka. Ranije tog meseca, princeza se vratila u kneževinu nakon što je nekoliko meseci provela u Africi zbog teške infekcije uha, nosa i grla.

Pročitajte još: Kraljica Elizabeta propustila važan događaj: Svi se pitaju šta je razlog?

Šarlin od Monaka boravila je od novembra u jednoj švajcarskoj klinici, a njen povratak u Monako nakon četiri meseca, uz konsultaciju sa lekarima i fizioterapeutima, rezultat je njenog "ohrabrujućeg oporavka", kako se navodi u zvaničnoj izjavi koju je palata dostavila magazinu Pipl.

BONUS VIDEO

 



 


 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.