Oglas
· · Komentari: 0

VERILA SE U 44.GODINI: Jedna od NAJZGODNIJIH ŽENA rekla ''Da'' svom 6 godina mlađem partneru (FOTO)

Svi su se pitali ko će biti srećnik sa kim će Nikol Šerzinger stati pred oltar

1687947801_Nikol-Seriznger-naslvona.png
Foto: Instagram printcsreen/ nicolescherzinger
Oglas

Izgleda da je bivša članica sastava ''Pusiket dols'' konačno našla svoje zauvek...nakon niza neuspelih veza, svi su se pitali kako to da zgodna Nikol (44) nikako da nađe svoju jaču polovinu. Duga veza sa Luisom Hamiltonom, vozačem Formule 1 nije se završila slavno, a potom se Nikol fokusirala na svoju karijeru.

Sve dok tokom snimanja X Faktora nije upoznala Toma Evansa (38), 2019.godine. Par je ozvaničio sovju vezu u januaru 2020. pojaviviši se ruku pod ruku na dodeli Zlatnih globusa.

Jednu godinu kasnije, Nikol se otvorila ispričavši kako ih je vreme tokom kovida zbližilo:

- Definitivno sam prošla kroz puno ličnih nesigurnosti, sa kojima sam se izborila, i prošla sam kroz izazove i veze- a ono što te ne ubije, ojača te. Sada imam novu perspektivu, sve se izbalansiralo, objašnjava ona svoj put ka sreći i dodaje- zaista sam zahvalna što smo tokom lokdauna izgradili zdrave i jake temelje u vezi.

Sada je ta veza prešla na sledeći nivo, jer je pevačica objavila slike sa veridbe, koja se desila juče na plaži.

- Rekla sam da, napisala je ona.

 

Romantična slika prikazuje par pored mora, dok Nikol stoji u maksi haljini sa letnjim šeširom, Tom je na jednom kolenu i pruža joj verenički prsten.

- Moje zauvek, napisao je on uz fotografiju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas