Oglas
· · Komentari: 0
glasanje

Nakon majke i brata, glasala je i ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: U kačketu i tamnim naočarima jedva su je prepoznali! (FOTO)

Oko 14 časova i 45 minuta i Anastasija se pojavila na biračkom mestu

1648998547_anastasijaizbori.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Dok je Ceca glasala u pratnji Veljka, Anastasija se pojavila sama. Kao i članovi njene porodice, glasala je u Osnovnoj školi "Vojvoda Radomir Putnik" na Dedinju. Ona se na biračkom mestu pojavila dva sata nakon majke i brata, a odabrala je specifičan autfit.

Pročitajte još: Ko je glasao među prvima, a ko se najbolje obukao: I OVE POZNATE LIČNOSTI obavile su svoju građansku dužnost (FOTO)

Foto: ATA

Anastasija se pojavila u dugom crnom prsluku, svetlijem džemperu i crnim gležnjačama. Odlučila se za urban i opušten stil, pa je kombinaciju upotpunila šarenim kačketom i tamnim naočarima. Upravo zbog njih mnogi je nisu odmah prepoznali!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas