Oglas
· · Komentari: 0

Nakon tenkova i zabrane pevanja, Lepa Brena se posle 40 godina vraća u ovu zemlju

Jedna od naših najvećih zvezda održaće koncert u ovoj zemlji

1658073535_Foto-Ataimages.rs-Lepa-Brena-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay
Oglas

Lepa Brena će na sreću mnogih obožavaoca održati koncert u Rumunskom gradu Berzasca. Ovo nije prvi put da pevačica nastupa u toj zemlji. 

Ona je 1984. godine napravila spektakl u Temišvaru. Tada je bila na vrhuncu svoje popularnosti, pa ne čudi što ju je rumunska publika dočekala u ogromnom broju. 

Ceo grad je tada bio u haosu zbog Breninog dolaska, pa je tadašnji predsednik Čaušesku morao da angažuje tenkove, vojsku i policiju kako ne bi došlo do opšteg haosa i kako bi održao javni red i mir. 

Pročitajte još: Marina Visković otvorila dušu: Iskreno progovorila o svojim vezama, novcu i prevarama (FOTO)

Brena je, kada je videla tenkove dok je pevala, pomislila da su oni iz Drugog svetskog rata, međutim posle je saznala o čemu se radi. Nakon toga, Lepoj Breni je zabranjeno da nastupa u ovoj zemlji, a tamo se vraća sada, posle skoro 40 godina. Jedini razlog zbog koga je ta odluka doneta je njena prevelika popularnost u tom trenutku, koja bi mogla da ugrozi građane Rumunije. Pomama za njom je tada mogla da ima neki tragičan ishod, pa je zbog toga održavanje koncerata bilo neizvodljivo neko vreme.

Jedna od najvećih zvezda na Balkanu će u Berzasci dobiti i ključ grada i postati počasni građanin, nakon čega će uslediti koncert.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas