Oglas
· · Komentari: 0

Naša popularna pevačica uspela je da smrša čak 30 KG, ali jedna navika je umalo koštala zdravlja

Pevačica Zorana Pavić uspela je da smrša čak 30 kilograma, a otkrila je i kako joj je to pošlo za rukom

1663839811_zorana-pavic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Pevačica Zorana Pavić dugi niz godina imala je problem sa viškom kilograma. Nakon što se prošle godine pojavila vidno mršavija, mnogi su bili oduševljeni ali i radoznali želeći da otkriju tajnu njenog uspeha.

Pročitajte još: Jelovnik JELENE ROZGE: Pevačica otkrila kako uspeva da održi top FORMU i šta nikada ne konzumira (FOTO)

Zorana je otkrila kako je uspela da smrša čak 30 kg, te da je posezala za najrigoroznijim metodama mršavljenja.

"Ja sam skroz promenila ishranu. Ja sam 20 dana jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit… ", objasnila je pevačica u jednoj emisiji.

"Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ujutro zamrznuto voće, i to šumsko, kojeg uvek imam, i to u blender. Isključivo supice bez testa (čak sam naučila da kuvam supicu) i isključivo belo meso", dodala je Zorana.

Ona je otkrila da su redukovana ishrana i treninzi najviše doprineli skidanju kilaže, te da se i danas drži toga i vodi računa.

"Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam.", rekla je Zorana.

"Idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla", istakla je Zorana.

 

Kao i većina, pevačica takođe ima slabe tačke, odnosno stvari kojima ne može da odloli kad je ishrana u pitanju.

"Kad je hrana u pitanju, volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četiri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano", bila je iskrena Zorana čija se ishrana danas bazira na barenom mesu i povrću.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas