Oglas
· · Komentari: 0

Jelovnik JELENE ROZGE: Pevačica otkrila kako uspeva da održi top FORMU i šta nikada ne konzumira (FOTO)

Tajna vrhunskog izgleda Jelene Rozge u 45. godini života je veoma jednostavna

1662470969_Foto-Ataimages.rs-Jelena-Rozga-Pixabay.jpg
Foto: Ataimages.rs, Pixabay
Oglas

Pevačica Jelena Rozga važi za jednu od najlepših žena sa ovih prostora. Ona brine o svom izgledu i pridržava se metoda koje joj pomažu da održi vitku figuru i mladalački izgled.

- Jako puno spavam, nikad ne konzumiram alkohol. Ja ne znam kakvog je ukusa vino i ostali ti proizvodi. Uglavnom pijem samo vodu, pre nekoliko godina sam izbacila gazirane sokove, prvenstveno zbog srca i štitne žlezde. Idem na masaže, lagane terapije i jako malo se šminkam, kaže Jelena.

 

Što se tiče njenog besprekorno belog tena, tajna je u tome što Jelena nikada ne izlazi na sunce.

- Na sunce ne izlazim, ranije su me gledali kako sam tako bela, a iz Splita sam, ali navikli su se sada da sam to ja, ističe pevačica.

Treninzi nisu sastvni deo njenog dana, ali ona je konstantno u pokretu, pa se tako dosta troši.

- Ne treniram, ali jako sam aktivna i energična, to me puno troši. Verovatno i genetika i klasičan balet kojim sam se bavila pre nego što sam počela da pevam u grupi "Magazin", pa mogu sebi sada da priuštim da posle svirke pojedem burek, popijem jogurt i legnem da spavam, rekla je Jelena za TV Prva.

Pročitajte još: Svi znaju kako Sneža Borjan izgleda, a KAKO KUVA? Pokazala šta sprema uz RECEPT za pripremu jela koje Srbi obožavaju (FOTO)

Pevačica ima problema sa štitnom žlezdom, zbog čega ne može da se ugoji, ali s obzirom na to da je veliki gurman, pazi šta jede i trudi se da njena ishrana bude lagana i zdrava.

- Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali ima i do genetike i do toga što živim pored mora. Štitasta žlezda ponekad ume baš da me zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva. Ipak, ne krije da je veliki gurman i da mora da povede računa šta jede.

- Pazim šta jedem, iako sam veliki gurman. Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje, objašnjava Rozga.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas