· · Komentari: 0
ISTINA ILI IZAZOV

Nataša Bekvalac OTKRILA pored kog partnera se najviše osećala kao žena i IZNENADILA sve u studiju (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac u nekoliko blic pitanja otkrila detalje o sebi.

1643783581_pjimage---2022-02-02T073231.878.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/ AmiG Show

Nataša Bekvalac, poznata pevačica, gostovala je u emisiji "Amidži šou" i tom prilikom odgovarala na nekoliko škakljivih pitanja. 

- Svaki dan uradim glupost koja prevaziđe prethodnu - rekla je Bekvalčeva.

- Najveći i najdublji strah? - usledilo je pitanje.

- Od visine - rekla je pevačica.

- Kojoj situaciji bi se vratila i sebi nalupala šamare? - pitao ju je voditelj.

- U svim najvažnijim situacijama u životu - odgovorila je Nataša.

Pored ovog, bilo je i pitanje na koje Nataša nije želela da odgovori, a ticalo se televizije. Voditelj je pitao koga ne može da gleda i mora odmah da prebaci kanal. Pevačica je nije želela da otkrije koje su to osobe, ali je napomenula da ih ima nekoliko.

Pročitajte još: ONA JE NOVA MIS SRBIJE: Evo ko je Anja, lepotica koja će nas predstavljati u svetu (FOTO)

- Koji deo svog tela najviše voliš? - bilo je naredno pitanje.

- Jezik - kazala je i nasmejala sve u studiju.

- Pored kog partnera si se najviše osećala kao žena? - bilo je poslednje pitanje.

- Nemam neku konkurenciju, pored svih partnera sam se osećala jako loše, iskreno - priznala je Bekvalčeva.

Podsetimo, Nataša je bila u brakovima sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, rukometašem LJubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.