Oglas
· · Komentari: 0

"Ne mogu reći da sam iznenađen": Šon Pen progovorio o smrti Metjua Perija

Šon Pen je gostujući u jednoj emisiji progovorio o preranoj smrti Metjua Peria, prilikom čega je prokomentarisao da nije iznenađen što je legendarni glumac preminuo.

1700827750_pen_0.jpg
Foto: AP
Oglas

Glumac Šon Pen, koji je igrao u nekoliko epizoda kultne serije "Prijatelji" oglasio se o smrti legendarnog Metjua Perija, koji je tumačio ulogu Čendlera u pomenutoj seriji. 

Šon je gostovao je u emisiji Piersa Morgana "Uncensored" gde je nahvalio pokojnog kolegu, ali naveo da ga njegov prerani i iznenadni odlazak uopšte nije iznenadio.

- Kakav talentntovan tip. Ne mogu da tvrdim da sam ga dobro poznavao, ali mi se jako svideo - rekao je Pen.

Istakao je da mu se divi što je otvoreno govorio o svojim zdravstvenim problemima.

- Video sam ga nedavno. Obojica smo išli na let na aerodromu u Los Anđeles. Pohvalio sam ga zbog knjige koju je napisao. Nisam pročitao knjigu, ali sam video nekoliko intervjua i dok je govorio o tome, činio mi se vrlo inteligentan i hrabar. Velikodušno je nudio svoje iskustvo ljudima kako bi bio od pomoći - dodao je Pen.

Perijevu iznenadnu smrt nazvao je "tragičnom".

- To je tragično, ali ne mogu reći da sam bio jako iznenađen. Ne znam šta kaže izveštaj obdukcije, ali znam da je Peri napravio mnogo štete svojim organima tokom godina. Znate, teška je situacija. Morao je to da ostavi iza sebe i morao je da pruži puno radosti mnogim ljudima svojim talentom. Želim dobro njegovoj porodici - naveo je glumac.

Šon se pojavio u Prijateljima u dve epizode 2001. godine. Glumio je Erika, školskog učitelja koji je bio veren za Fibinu sestru bliznakinju Ursulu.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas