Oglas
· · Komentari: 0

"Ne znam da li bih volela da se zaljubim": Barbara Bobak iskreno o ljubavi - "Nisam razočarana, ali se mnogo stvari desilo"

Barbara Bobak nakon Darka Lazića nije javno predstavljala partnere

1707911117_super_voice_30012024_0011.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Barbara Bobak je bila učesnica poznatog muzičkog takmičenja, a brzo nakon toga je izgradila uspešnu karijeru. NJeno ime je sinonim za dobar provod i veliku energiju koju pruža publici.

Mnogi je se sećaju i zbog veze sa pevačem Darkom Lazićem, ali ona kaže kako je na taj period života zaboravila:

- Ne sećam se iskreno tog perioda, to je prošli život - bila je iskrena Barbara za Telegraf.

Barbara je rekla da sada nije zaljubljena i da ne zna da li bi to želela:

- Nisam zaljubljena. Nemam pojma da li bih volela da se zaljubim. Trenutno mi je mnogo lepo u životu i ne razmišljam o tome. Mnogo radim, ali bih imala vremena i za ljubav. Kad voliš uvek nađeš vremena, ali nemam koga da volim. Nisam se razočarala u ljubav, ali mi se mnogo stvari desilo u kratko vreme i još uvek sa time pokušavam da izađem na kraj i onda nemam vremena da razmišljam da li mi treba neko.

Kako kaže, smatra da ljude koji je vole više zanima njena muzika nego privatni život:

- Nikada se nisam nešto preterano hvalila svojim momcima i mislim da ljude mnogo više interesuje moja muzika i moje lupetanje i izjave nego moj ljubavni život.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas