Oglas
· · Komentari: 0

Neda Ukraden priznala kakvog muškarca želi: "Sad tražim nešto drugačije"

Pevačica iznela zanimljive kriterijume

1658921287_nedau.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Neda Ukraden u osmoj deceniji života izgleda sve bolje i bolje. Godinama je sama, ali je nedavno za Express.ba otkrila kakvog muškarca želi pored sebe, a kako je istakla, najbitnije joj je da ne postoji velika razlika u godinama:

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodimi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela nekome da budem kao mama - bila je iskrena Neda.

Pročitajte još: Ovo je DOM u kome je sama podigla troje dece: MINA LAZAREVIĆ u stanu koji u njoj budi mnogo uspomena (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Tvrdi da joj izgled nije presudan kod muškarca kog želi kraj sebe:

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i što je dobro vino i kvalitetno jelo i lep cvet i podrška, i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - istakla je.

Pročitajte još: "Patila sam jer su me partneri ostavljali brzo i bez objašnjenja": Tanja Bošković najiskrenije o svom ljubavnom životu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Tvrdi da ništa sem dobrog zdravlja nije joj važno, a priznaje i da su joj unuci velika radost:

- Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, što čovek više može da poželi osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja, priznala je.

Ukradenova je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. Od posledica moždanog udara, preminuo je u 77. godini. Sa njim pevačica ima ćerku Jelenu, a od Milanove smrti retko govori o svom emotivnom životu.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas