· · Komentari: 0

Nekada su bile u idealnim odnosima, a danas nikako ne mogu da se podnesu: Ovako izgleda Marijana, sestra Severine Vučković (FOTO)

Svađa je kulminirala tučom

1661936875_sverina-marijana.jpg
Foto: Ataimages severina/Facebook printscreen/marijanavuckovic

Severina Vučković odrasla je u Splitu zajedno sa svoje dve sestre Zdenkom i Marijanom, ali već duže vreme nisu u dobrim odnosima.

Pročitajte još: Severinina majka se oglasila nakon incidenta: "Nije joj prvi put da prijavljuje sestru"

NJihova netrpeljivost, juče je kulminirala svađom. Sve se odigralo u stanu njihove majke u Splitu, kada su se Severina i Marijana potukle. Intervenisala je i policija, a sestre su saslušane u policijskoj stanici.

Marijana Vučković Popović inače je novinarka i već duže vreme živi i radi u jednim beogradskim medijima. Ne voli da se eksponira, a posebno da je povezuju sa sestrom. Pre nekoliko godina u jednom intervjuu za hrvatske medije, Marijana je izjavila da su njih dve potpuno različite. 

Foto: Facebook printscreen/marijana vuckovic

Nakon što je juče optužila Severinu za nasilje i prijavila je policiji, Marijana je danas za hrvatske medije otkrila šta se zapravo dogodilo, kao i da njena sestra izvesno vreme konzumira narkotike.

- Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim da komentarišem plaćene i sramne tekstove od strane PR tima dotične. Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrgnuti psihološkoj podršci i lečenju - rekla je Marijana za Dnevnik Nove Tv i dodala:

Foto: Facebook printscreen/marijana vuckovic

- Zahvaljujem se Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju. Branila sam se od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju - zaključila je Marijana Popović.

Pročitajte još:Severina uhapšena: Sve se desilo zbog sukoba sa SESTROM KOJA JE ZAVRŠILA U PODLIVIMA?

Advokatica Severine Vučković, dematovala je navode da je pevačica uhapšena, kao i da je nakon date izhave puštena iz policije. Severina će takođe podneti krivičnu prijavu protiv sestre.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.