Oglas
· · Komentari: 0

Neprijatan trenutak za Kim Kardašijan na reviji u NJujorku: LJubazno pozdravila Anu Vintur, a urednica prišla ovoj glumici (VIDEO)

Kim Kardašijan doživela je malu neprijatnost koju je odlično podnela

1663319750_profimedia-0721211321.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Da se i velikim zvezdama dešavaju male neprijatnosti prilikom pogrešno protumačenih gestova dokaz je sa Nedelje mode u NJujorku.

Kim Kardašijan prisustvovala je reviji, sedeći odmah do slavne glumice, Sare Džesike Parker, a nakon što se revija završila prisutni su ustali da aplaudiraju, kada je Kim i Sari u susret krenula poznata urednica Voga, Ana Vintur.

Pročitajte još: Blejk Lajvli trudna: Glumica ponosno pokazala stomak na crvenom tepihu (FOTO)

U trenutku kada se Kim ljubazno obratila Ani pozdravom i širokim osmehom, čuvena urednica prstižnog časopisa pozdravila je i zagrlila Saru Džesiku Parker, koja je je stajala odmah pored rijaliti zvezde. Moglo je da se pročita sa usana da Kim izgovara reči: "Zdravo, kako si?", ipak, Ana kao da to nije ni primetila i zaglila je Saru. 

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original - madamefigarofr

Kim koja se više puta pojavila na naslovnoj strani Voga podnela je nezgodan trenutak kao profesionalac, osmehujući se i posmatrajući kako Ana toplim zagrljajem pozdravlja zvezdu serije "Seks i grad", piše Daily Mail.

Pročitajte još: Zašto je MEGAN MARKL nosila biserne MINĐUŠE tokom odavanja počasti: Nose snažnu PORUKU, a poklonila joj ih je kraljica

Gest Ane Vintur iznenadio je mnoge s obzirom na to da su ona i Kim dosta sarađivale u proteklih nekoliko godina.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas