Oglas
· · Komentari: 0

Neverovatne sličnosti između nastupa Konstrakte i Marije Šerifović 2007. godine: Da li ovi detalji slute na pobedu? (FOTO)

Mnogima su promakli ovi detalji

1652274008_konmar.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/Eurovision Song Contest/TV Pink
Oglas

Sinoć je u Torinu održano prvo polufinale Evrovizije, najvećeg i najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu. Sedamnaest država predstavilo je svoje numere, a samo 10 zemalja se plasiralo u veliko finale koje će se održati u subotu, 14. maja. Više o tome možete proćitati ovde.

Konstrakta će nastupiti u četvrtak, 12. maja, kada će se održati drugo polufinalno veče. Pored nje, predstaviće se još 17 zemalja, a opet će samo 10 proći u finale. 

Pesma Ane Đurić, poznatije kao Konstrakte, "In corpore sano" napravila je pravu pometnju i revoluciju na muzičkoj sceni. Za kratko vreme postala je veliki hit, a zanimljiv je podatak da jedino ona od ukupno 18 izvođača u drugoj polufinalnoj večeri neće izvesti pesmu na engleskom.

Kako su o Konstrakti pisali i svetski mediji, a interesovanje javnosti u celom svetu za performans i našu predstavnicu ne jenjava, mnogi njen nastup upoređuju sa nastupom pobednice Evrovizije 2007. godine - Marije Šerifović.

Pročitajte još: LAST MINUTE AKCIJA - PRAVA ATRAKCIJA U WAYOUT-U

 Nedavno je na društvenoj mreži Instagram osvanula fotografija koja pokazuje neverovatne sličnosti između performansa srpske predstavnice 2007. godine i Konstraktinog nastupa 2022.

Naime, obe predstavnice imaju isti broj čanova na sceni - njih 5.

Čak se može primetiti da je položaj ruku vrlo sličan.

Treća sličnost se odnosi na preovlađujuće boje - obe su se odlučile za crno - bele kombinacije i jednostavniji stil.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas