Oglas
· · Komentari: 0

Konstrakta odgovorila novinarima zbog čega jedina ne izvodi pesmu na engleskom u polufinalu: "In corpore sano" napisala dok je ŠETALA PSA

Naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji odgovorila je vrlo zanimljivo na pitanja novinara

1652087016_konstr.png
Foto: Jutjub/printskrin/ Eurovision Song Contest
Oglas

Ana Đurić Konstrakta, naša je predstavnica na 66. po redu "Evroviziji" koja počinje već sutra, 10. maja. Đurićeva je juče bila na tradicionalnom "tirkiznom tepihu" festivala, kojim se zvanično otvara evrovizijska nedelja.

Ovom prilikom, Konstrakta se simbolično pojavila obučena identično kao i Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl koja se i pominje u numeri "In corpore sano".

Ona će u četvrtak izvesti pomenutu numeru na srpskom jeziku, pa je novinare zanimalo zbog čega samo njena pesma nema ni jedan deo na engleskom.

Pročitajte još: Umro je na stolu za masažu? Novi detalji smrti muža Nikoline Pišek

- Tvoja pesma je tako zarazna. Da li ste sigurni u to da vaša pesma sa izvođenjem na vašem jeziku može doći do toga da svima bude razumljiva? - postavila je novinarka pitanje.

- Pa, ispostavilo se da da! Vi ste rekli da je lako pamtljiva - odgovorila je naša predstavnica, koja je u više navrata dosad objašnjavala  da ne želi da prevodi pesmu jer bi se "prevodom izgubilo dosta toga".

- Da, jeste, svi je pevaju - novinarka se složila sa ovom konstatacijom.

- Mislim da lako ulazi u uši... "Biti zdrava", taj deo, i koreografija je laka - nadovezala se Konstrakta, pokazujući rukama koreografiju.

- Da li je istina da ste pesmu napisali dok ste šetali psa? - postavio je drugi novinar pitanje.

- Da, tako je - odgovorila je potvrdno Đurićeva.

- Kako vam se zove pas? - usledilo je naredno pitanje.

- Roki. Mogli biste i vi da probate. Lako je, prošetajte psa i možda i vi napišete pesmu. Lako je.. - našalila se Đurićeva.

- A kako ste je zabeležili? - zanimalo je novinare.

- Snimim na telefonu neke stvari koje mi u trenutku padnu na pamet, a nekih se kasnije setim - dodala je Ana, objašnjavajući da i ostale pesme piše na sličan način, ali da nekad koristi i olovku umesto telefona.

Bonus video:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas