Oglas
· · Komentari: 0

"NIJE ME SRAMOTA": Čuvena pevačica uzela drva sa ulice i odnela kući da loži

Nada Topčagić godinama je na estradi, a i dalje je aktivna. Međutim, sada je sve iznanenadila izjavom da uzima sve što nađe pored kontejnera, a da valja.

1702885388_258ccf06750c96a81165b249cdee67a8ede11299.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Nada decenijama sa suprugom Zlatkom živi na Kosančićevom vencu, a sada je ispričala sve o svojoj svakodnevici i tome koliko je ona štedljiva žena:

- Sve sama radim po kući, pomaže mi Zlatko naravno, ali volim da većinu stvari preuzmem na sebe. Kod mene je ludilo, ako nađem drva po ulici, pokupim ih i čuvam u podrumu. Uzimala sam sve što je pored kontejnera ako valja. Nije me sramota od toga - iskreno je rekla pevačica kroz smeh, te se prisetila i svoje kuce, koja je preminula prošle godine.

- Žao mi je sada da imam drugu kucu pored staforda kojeg smo imali. Petnaest godina je bio sa nama, morali smo da ga uspavamo, bio je lošeg zdravlja. Sada je u oktobru bilo godinu dana kako smo ga izgubili. Bio mi je sve. Vodila sam ga svuda, šetali smo i noću po gradu. Bila sam zaštićena kada sam sa njim - istakla je Nada, te je dodala:

- Stalno ostavljam kučićima hranu po ulici, uvek vičem Zlatku da stane kolima na Zlatiboru da iznesem to što imam. Uvek mi se nešto lepo desi u životu. Nikome ne mislim zlo, moraš biti dobar čovek. Nada će za Novu godinu nastupati i kaže da je sada često zovu. Prvi put sam sada na Trgu u Staroj Pazovi za Novu godinu. Moraju da vas zovu, ja se ne guram, moraš imati sve. Došlo je malo i moje vreme. Pojedini non - stop pevaju na istim mestima, zar publici ne dosadi da gledaju iste ljude stalno. Šteta je što nema više Saše Popovića da organizuje novogodišnja snimanja, čim je on napustio estradu, sve je stalo. Sve kolege su dolazile, nemamo gde da se pokažemo sada. On je dobrica, šta god bi mu potražila, izašao bi mi u susret. I pare na zajam i krv. Takav je sigurno prema mnogim kolegama - rekla je Nada, te objasnila zašto misli da nju narod toliko voli.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas