· · Komentari: 0
MISTERIJA

Bobi Braun tvrdi: Znam ko je ubio Vitni Hjuston i Bobi Kristinu!

Bobi Braun je optužio bivšeg dečka ćerke da je on kriv za njenu smrt.

1618556591_BObiBraun.jpg
Foto: EPA

R&B pevač Bobi Braun je u intervjuu ponovo optužio Nikija Gordona, bivšeg dečka Bobi Kristine, za smrt njegove ćerke. Bobi (52) je emisiji "Crveni razgovori" ponovo šokirao ljude ovom izjavom.

Pročitajte još: Totalni AUT ovog proleća su baš OVE stvari: Više ih NE NOSI ni jedna žena od stila! (FOTO)

Kada ga je Džada Pinket Smit direktno pitala dali veruje da je bilo "lažnih igara" i podmetanja u vezi smrti njegove ćerke koja je umrla 2015. godine, Bodi je odgovorio:

- Definitivno! NJen partner Niki je bio jedini tamo tokom obe smrti i moje supruge Vitni Hjuston i moje ćerle. Obe su umrle na isti način i oba puta je Niki bio prisutan - rekao je Bobi Braun.

Niki je bio prisutan tokom obe smrti!

Na pitanje da li misli da je Niki ubio i Vitni, Bobi je odgovorio:

- Upravo to i mislim - rekao je Bobi.

Pročitajte još: OPTEREĆENE modom još od malih nogu! Evo kako izgledaju sestre KIM KARDAŠIJAN kada obuku odelo iz detinjstva (FOTO)

Nik je inače umro od predoziranja heroinom januara 2000.godine u 30. godini. Tada je bio na rehabilitaciji.

Bobi Braun je februara 2012. godine postao udobac, kada je Vitni Hjuston pronađena mrtva u kadi hotela "Beverli Hilton". Vitni se zvanično udavila, ali test krvi je pokazao da je u krvi imala dosta kokaina i marihuane.

Pročitajte još: Nesanica je znak griže savesti, a leči se veoma jednostavno

Izgubio još jedno dete
Bobi je izgubio još jedno dete. Kristinin stariji brat Bobi Junior je umrlo u 27. godini u domu njegove devojke u Los Anđelesu. Autopsija je pokazala da je imao mešavinu alkohola, kokaina i fentanola.

Tri godine kasnije je i ćerka Bobi Kristina u Džordžiji pronađena u kadi sa licem na dole, isto kao majka. Ona je tada živela sa Nikom koji ju je spasio, ali je bila bezu svesti šest meseci. Umrla je zvanično od pneumonije, ali je takođe pronađeno mnogo droge i njenoj krvi.

Niki je snabdevao Vitni i Kristinu drogom.

Niki je bio prijatelj ih detinjstva i zabavljao se sa Kristinom u trenutku kada je Vitni umrla. Ona ga je optužila da je fizički napadao i bio je posredno kriv za njenu smrt.

- Niki je snabdevao Vitni i Kristinu drogom. To je moje mišljenje, da je mladić bio diler. Uvek se motao oko moje žene i ćerke i uvek im je obezbeđivao "zabavu" - rekao je Bobi Braun u intervjuu.

Pročitajte još: Peče vas jezik: Nije bezazleno, evo zašto bi trebalo da posetite lekara

Bobi je izjavio i da nije znao da je ćerka žrtva porodičnog nasilja i da je to doznao tek posle njene smrti.

- Ne znam zašto to nisam video, ali nismo provodili mnogo vremena zajedno - zaključio je Bobi Braun.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.