· · Komentari: 0
VIP

Ništa od POMIRENJA: Nataša Bekvalac otkrila da je sa Rastom u PRELEPOM ODNOSU, a da joj se Ana Nikolić nije ni JAVILA

Pevačica Nataša Bekvalac ispričala je u kakvom je odnosu sa Anom Nikolić nakon što je snimila duet sa njenim bivšim mužem Rastom.

1638894148_8de6071e2d735e5ef17822907f415e0d8d028f53.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub/Two Louder TV/TOXIC TV

Iako je prošlo par meseci nakon izlaska dueta između Nataše Bekvalac i Stefana Đurića Raste "Iz daleka", strasti se nisu smirile.

Mediji su pisali da između koleginica Ane Nikolić i Nataše Bekvalac vlada netrepeljivost, i da je uzrok loših odnosa spot u kojem su Nataša i Rasta, Anin bivši muž prisni.

Pročitajte još: Ana Nikolić PROVOCIRA: Nakon što je obrisala Natašu Bekvalac sa društvenih mreža, pevačica objavila OVU SLIKU i ZBUNILA SVE (FOTO)

Nataša je sad odlučila da progovori o odnosu sa Anom, ali i o odnosu sa Rastom.

- Čula sam od tvojih kolega za to, ali ja nikada nisam imala neprijatnost sa njene strane, niti mislim da za to ima prostora. Konstruisane su bez veze priče, koje su me dovele u neprijatnu situaciju. Stefan i ja smo u prelepom poslovno-privatnom odnosu. Tu nema prostora za te priče. A sad ne možeš da popiješ kafu sa nekim zato što će neko nešto da iskonstruiše. Mene to toliko nervira da ti to ne mogu opisati. I baš me briga, piću kafu s kim želim, jer ja stvarno nemam zašto da se brinem - rekla je Nataša za "Blic" i dodala:

- Sa Anom sam se videla u jednoj situaciji, prošle smo jedna pored druge, ali je povod bio jako tužan, tako da to nije bilo prikladno mesto. Nije mi se javila, ali možda me nije videla.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.