Oglas
· · Komentari: 0

NISU HTELE NI DA ČUJU ZA OVU PESMU: Ove dve POZNATE PEVAČICE ODBILE su kompoziciju od koje je Lepa Lukić napravila HIT

Lepa Lukić je tokom svoje karijere otpevala brojne hitove, među kojima je svakako i „Srce je moje violina” s istoimenog albuma, koji je objavljen krajem osamdesetih.

1707645902_sdf.jpg
Foto: D. Milovanović / Novosti
Oglas

Međutim, manje je poznato da je ta pesma isprva bila namenjena nekom drugom i da ju je potom još jedna pevačica odbila, pre nego što je došla u Lepine ruke.

Naime, prvo je napisala za Biljanu Jevtić, ali ju je pevačica odbila.

Zatim, bila je ponuđena Vesni Zmijanac, koja je učinila isto što i njena koleginica sa scene.

Lukićeva ju je, međutim, odmah prihvatila i snimila, a numera je postala i jedna od onih koje su joj obeležile karijeru.

Na tom albumu, inače, nalazi se još sedam pesama: „Samo ova noć”, „Jedva čekam”, „Hladna kiša”, „Ja nemam sreće”, „Ja nisam pesma”, „Znala sam, nećemo dugo”, kao i „Svakom svoje, milo moje”. Autor iza „Violine”, Miša Marković, sa druge strane, preminuo je 2020. godine u septembru. NJegov dugogodišnji prijatelj i saradnjim Kiroljub Aranđelović Kemiš, kao i njegova supruga Zorica Brunclik, oprostili su se bili od njega i na društvenim mrežama, prenosila je štampa.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas