· · Komentari: 0
VREMEPLOV

NJena karijera traje preko 50 godina, i zovu je "balkanska Tina Tarner": Znate li o kojoj PEVAČICI je reč? (FOTO)

I dalje je jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti.

1636015916_neda.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Nataša Ilić

Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj sceni svakako je Neda Ukraden. O njenom glasu, ali i stasu najbolje govori dugogodišnja karijera koja traje preko 50 godina, a u prilog tome ide i izgled, na kojem joj mogu pozavideti brojne mlađe koleginice.

Neda Ukraden je ove godine napunila 71. godinu, i iako je ušla u osmu deceniju, ponosno nosi epitet najpoželjnije bake.

Pročitajte još: Da li biste je prepoznali? Pevačica čiji HITOVI odzvanjaju kafanama, danas ima poznatog dečka i izgleda ODLIČNO! (FOTO)

Neda je uvek isticala da nije imala estetske intervencije na sebi, i da je za sve zaslužan zdrav i aktivan način života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

NJena karijera počela je 1967. godine. Tokom sedamdesetih i osamdesetih godina bila je jedna od najvećih zvezda jugoslovenske pop muzike, sa preko dva miliona prodatih ploča, a od 2009. godine veliku popularnost dostigla je malo drugačijim, dens žanrom.

Iako Neda danas ima pramenove i plavu kosu, na početku svoje karijere izgledala je znatno drugačije, sa dugom i ravnom crnom kosom.

Kao što i sada to čini, pevačica je i tada pratila trendove, pa je shodno tome imala tanke obrve, i zanimljive ukrase u kosi, koji su sigurno tada bili u modi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.