Oglas
· · Komentari: 0

Oglasila se bolnica u kojoj je lečena Kejt Midlton: Evo šta su imali da kažu o slučaju Kejt Midlton

Bolnica u Londonu, u kojoj je lečena Kejt Midlton, supruga princa Vilijama, oglasila se nakon što su počele da kruže priče da je njihovo osoblje pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji.

1710946351_profimedia-0825740928.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Izvršni direktor bolnice je rekao da će biti preduzete "adekvatne mere" kada je u pitanju ovaj slučaj.

- Svi na klinici su veoma svesni naših individualnih, profesionalnih, etičkih i pravnih obaveza u pogledu poverljivosti pacijenata - rekao je izvršni direktor Al Rasel.

On je rekao da su zaposleni "izuzetno ponosni na izvanrednu brigu i diskreciju koju želimo da pružimo svim našim pacijentima koji nam svakodnevno daju poverenje".

- Imamo sisteme za praćenje upravljanja informacijama o pacijentima i, u slučaju bilo kakvog kršenja, biće preduzeti svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci. U našoj bolnici nema mesta za one koji namerno narušavaju poverenje bilo kog od naših pacijenata ili kolega - naveo je direktor.

Podsetimo, šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdilo da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

- Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice. Šefovi su kontaktirali sa Kensingtonskom palatom odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga - rekao je izvor za Miror.

- Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što bi kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike - naveo je.

Istraga dolazi usred cunamija spekulacija o princezinom nepoznatom zdravstvenom stanju, a kada je je Kensingtonska palata saopštila da se princeza povlači iz javnog života do posle Uskrsa. Teorije zavere koje se šire o njoj na internetu uključuju da je mrtva, da je zamenjena dvojnicom ili da je brak sa Vilijamom u problemima.

Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video-snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindzoru.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas