Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se Alek Boldvin nakon što će mu se ponovo suditi za ubistvo: Ovo je maksimalna kazna koju može da dobije

Alek Boldvin je prekinuo ćutanje nakon što je sudija odbio ponudu da odbaci slučaj za ubistvo iz nehata

1716634366_b2705f4c6506bf8a9aee5a7837a2e85392e8e889.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumcu će se suditi u julu nakon što je američki sudija odbio ponudu da odbaci krivičnu optužbu protiv njega.

Alek Boldvin bi mogao da se suoči sa zatvorskom kaznom, a advokati američkog glumca rekli su da se "raduje svom danu na sudu" nakon presude.

Holivudska zvezda se ranije izjasnila da nije kriva za ubistvo snimateljke koje se dogodilo na setu vestern filma Rust u oktobru 2021. godine.

Sudija iz Novog Meksika je odbacio argumente Boldvinovih advokata za odbacivanje slučaja, zaključivši da proces velike porote nije imao predrasude protiv zvezde.

U zajedničkoj izjavi datoj novinskoj agenciji PA Alekovi advokati su rekli:

- Radujemo se našem danu na sudu. 

Glumac može da se suoči sa maksimalno 18 meseci zatvora ako bude osuđena nakon suđenja. Ovo je bila kazna koju je oružarka Rusta Hana Gutijerez Rid dobila nakon što ju je porota proglasila krivom po istoj optužbi.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas