Oglas
· · Komentari: 0

Oglasio se Nik Karter iz "Bekstrit bojsa" povodom smrti mlađeg brata: "Iako smo imali komplikovan odnos..." (FOTO)

Aron Karter, nekadašnji pevač planertarno popularne grupe 90-ih, "Bekstrit Bojs", preminuo je u nedelju, a pronađen je u kadi kuće u kojoj je živeo

1667807414_profimedia-0471881722.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Sada se oglasio Aronov rođeni brat i glavna zvezda benda, Nik Karter, i tom prilikom nagovestio zbog čega je Aron preminuo:

- Srce mi je danas slomljeno. Iako smo moj brat i ja imali komplikovan odnos, moja ljubav prema njemu nikada nije izbledela. Uvek sam se nadao da će on nekako, jednog dana poželeti da krene zdravim putem i da na kraju nađe pomoć koju mu je očajnički potrebna. Ponekad želimo da okrivimo nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su zavisnost i mentalna bolest pravi negativac ovde. Nedostajaće mi moj brat više nego što će iko ikada znati. Volim te Čiz, sada imaš priliku da konačno imaš mir koji nikada ne bi mogao naći ovde na zemlji.... Bože, molim te, čuvaj mog mlađeg brata -  napisao je Nik na društvenoj mreži Instagram uz nekoliko zajedničkih fotografija.

Pročitajte još: Ana Ivanović danas puni 35 godina: Bastijan joj uputio ČESTITKU na srpskom jeziku - "Srećan rođendan, ženo moja" (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

Aron i Nik su godinama pre pevačeve smrti imali burnu vezu. Još 2019. godine, Nik je objavio da su on i sestra Angel podneli zahtev za zabranu prilaska, rekavši u izjavi da je Aron navodno želeo da im naudi.

Pročitajte još: Selena Gomez šokirala priznanjem: "Razmišljala sam da se ubijem"

Aron je stekao slavu 1997. sa svojim istoimenim debi albumom. Bio je na turnejama sa bratom i bendom "Beksterijan bojs", kao i pevačicom Britni Spirs. Poslednjih godina, okrenuo se rep mizici i objavio svoj peti i poslednji studijski album "LJuba" 2018. godine, 16 godina nakon svog prethodnog albuma. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas