Oglas
· · Komentari: 0

POZNATI KOJI SU NAS NAPUSTILI U 2022: Za njima će ostati njihova dela, kao i pečat koji su ostavili u svetu (FOTO)

Oni više nisu sa nama...

1672392063_Preminuli-2022-naslov.jpg
Photo: Profimedia/Shutterstock
Oglas

Kraljica Elizabeta
Kraljica Elizabeta II, preminula je 8. septembra u zamku Balmoral u Škotskoj. Sahranjena je u kapeli svetog Đorđa u Vindzoru, gde počiva pored svog muža princa, Filipa, i roditelja. NJenu 70-godišnju vladavinu monarhijom, nasledio je sin, kralj Čarls.

Foto: Profimedia

Olivija NJutn Džon

Zauvek će ostati upamćena kao Sendi iz filma ''Briljantin''. Svet je oplakivao odlazak glumice umilnog glasa, koja je preminula u 73.godini, a borila se sa rakom dojke koji joj je prvi put ustanovljen 1992.godine. 2019.
godine saopštila je javnosti, da je u četvrtom stadijumu ove strašne bolesti.

 

Robi Koltrejn

Škotski glumac, komičar i pisac, najpoznatiji po ulogama Rubijusa Hagrida u serijalu filmova ''Hari Poter'', i Valentina Žukovskog iz serijala ''Džejms Bond'', preminuo je u oktobru 2022. Imao je 72 godne, nakon komplikacija uzrokovanih zdravstvenim stanjem.

Foto: Shutterstock

Pročitajte još: Preminula Vivijen Vestvud: Modu 20. veka promenila iz korena, obožavala pank i bila "kraljica ekstrema" (FOTO)

Lesli Džordan

Možda najpoznatiji ulogom Beverli Veslija u seriji ''Vil i Grejs'', glumac, komičar i pevač, prepoznatljivog osmeha, napustio nas je u 67.godini. Kako se navodi,  glumac je imao tešku saobraćajnu nesreću dok se vozio na filmski set, u Holivodu.

Foto: Shutterstock

Tejlor Hokins

Bio je američki muzičar, najpoznatiji kao bubnjar američke grupe ''Foo Fighters''. Imao je 50 godina, a sumnja se na nedozvoljene supstance kao i lekove, koji su pronaĐEni u njegovoj krvi, kao uzročnike smrti.

Foto: Printscreen Instagram/ taylor.hawkins.memorial

 
Take Off

Muzičar Take Off član "Migosa", ubijen je u 28. godini. Kako se navodi, oni su bili u kuglani, kada je došlo do pucnjave. Takeoff je na mestu ostao mrtav, dok je njegov kolega Kvavo prošao nepovređen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil Music_03 (@lilmusic03)

Aron Karter

Poznati reper i mlađi brat Nika Kartera iz Bekstrit bojsa, Aron Karter preminuo, preminuo je u 34. godini.
NJegovo beživotno telo pronađeno je u porodičnom domu, a u par navrata je odlazio na rehabilitiaciju kako bi se izlečio od bolesti zavisnosti.

Pročitajte još: NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU: Svet je zastao u neverici, nakon iznenadne smrti poznatog plesača i Di-džeja, koji je uvek imao osmeh na licu (FOTO)

Kristi Eli 

Glumica Kristi Eli, preminula je u 71. godini nakon duge i teške borbe sa rakom. Ostaće upamćena po svojim prelepim očima i 
brojnim filmskim ostvarenjima, poput ''Gle ko to govori''.

Stiven Bos ''Sir Twitch ALot''

Možda jedan od najtužnijih i najšokantnijih odlazaka, koji je svet ostavio u čudu, je nedavni- Stivena Bosa.
Ovaj plesač poznat po svom osmehu, napustion nas je u 40.godini, ostavivši iza sebe porodicu i uspešnu karijeru. Ništa nije slutilo na ovu tragediju, jer kako su mnogi uz oproštaj napisali na društvenim mrežama ''bio je neko ko pleni energijom, osmehom , te da je bio svetlost u životu mnogih.''

Džejson Dejvid Frank

Obožavali smo ga u ulozi Tomija, u 'Moćnim rendžerima''. Kolege i fanovi, ostali su zatečeni ovom tragičnom informacijom, da je izvršio samoubistvo u 49.godini, nakon rasprave sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason David Frank (@jdfffn)


Vivijen Vestvud

Britanska modna dizajnerka i ikona stila, Vivijen Vestvud, umrla je u 81. godini. Prema mišljenju brojnih dizajnera, Vivijen je bila jedan od šest najuticajnijih dizajnera 20. veka,  modu 20. veka promenila iz korena, obožavala pank i bila "kraljica ekstrema".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas