Oglas
· · Komentari: 0

Samo godinu dana posle SMRTI poznatog pevača, umrla i njegova SESTRA: Majka prolazi kroz pakao - sahranila je TROJE dece

Tužne vesti je saopštila njihova majka koja je izgubila i svoje treće dete

1703413044_kartner.jpg
Foto: Printscreen/ Facebook - CAMILLA LAGESEN
Oglas

Sestra Arona i Nika Kartera, Bobi Džin Karter, umrla je u subotu na Floridi, u 41.godini, saopštila je sinoć njihova majka. Tragedija se desila godinu dana nakon Aronove smrti koji je preminuo u novembru 2022.

Porodica Karter doživela je novu tragediju. Majka slavnog pevača Nika Kartera, rastužila je javnost kada je objavila šokantnu vest.

- U šoku sam zbog saznanja o iznenadnoj smrti moje kćeri Bobi Džin (41), i trebaće mi vremena da prihvatim užasnu stvarnost, koja se dešava treći put - rekla je Džejn Karter, misleći na smrt sina Arona Kartera u trideset četvrtoj godini i ćerke Lesli Karter koja je umrla 2012. sa samo dvadeset pet.

- Kada budem mogla da jasno razmišljam, objaviću potpuniju objavu ali do tada bih tražila da me ostavite da tugujem nasamo. Koliko god duboko roditelj da oseća gubitak deteta, patnja deteta zbog gubitka roditelja mora biti mnogo veća. Zamolila bih za saosećanje, da se pomolite za moju dragocenu osmogodišnju unuku Belu, koja je prethodno izgubila oca, a sada je ostala i bez majke.

Osim datuma i mesta smrti, Bobi Karter nisu saopšteni ostali detalji, piše TMZ. Bobi Džin borila se dugo sa zloupotrebom nedozvoljenih supstanci i zavisnošću od droge, kao i njen mlađi brat Aron Karter, koji je preminuo prošle godine. Nedavno je uhapšena zbog krađe u prodavnici i posedovanja narkotika, nakon što je navodno pokušala da ukrade proizvode u vrednosti od pedeset pet dolara iz Hobby Lobby na Floridi. Lesli Karter umrla je od predoziranja.

Pevač Aron Karter umro je od utapanja i dejstva određenih lekova, dok se najstariji brat Nik, član glupe "Backstreet boys" suočio sa nizom ozbiljnih optužbi za silovanje maloletnice obolele od cerebralne paralize.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas