Oglas
· · Komentari: 0

Slomio se od bola na sceni: Nik Karter u zagrljaju kolega jecao za preminulim bratom (VIDEO)

Brat frontmena benda "Bekstrit bojs", pronađen je mrtav u 34. godini

1667818296_nik-karter.jpg
Foto: TIk Tok printscreen/ healer_uk
Oglas

Aron Karter, karijeru je započeo sa 9 godina, a njegov stariji brat Nik, bio je jedan od omiljenih članova benda "Bekstrit bojis", koji su nakon decenijske pauze ponovo na okupu.

Pročitajte još: Oglasio se Nik Karter iz "Bekstrit bojsa" povodom smrti mlađeg brata: "Iako smo imali komplikovan odnos..." (FOTO)

Aron se dugo borio sa zavisnošću od narkotika, ali imao je i bipolarni poremećaj. Iako nije bio baš u najboljim odnosima sa svojim bratom, Nik je veoma teško podneo njegov gubitak, a to je pokazao emotivnom fotografijom na Instagramu, ali i nastupu na kome nije mogao da zaustavi suze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Carter (@nickcarter)

- Srce mi je danas slomljeno. Iako smo moj brat i ja imali komplikovan odnos, moja ljubav prema njemu nikada nije izbledela. Uvek sam se nadao da će on nekako, jednog dana poželeti da krene zdravim putem i da na kraju nađe pomoć koju mu je očajnički potrebna. Ponekad želimo da okrivimo nekoga ili nešto za gubitak, ali istina je da su zavisnost i mentalna bolest pravi negativac ovde. Nedostajaće mi moj brat više nego što će iko ikada znati. Volim te Čiz, sada imaš priliku da konačno imaš mir koji nikada ne bi mogao naći ovde na zemlji.... Bože, molim te, čuvaj mog mlađeg brata -  napisao je Nik na društvenoj mreži Instagram uz nekoliko zajedničkih fotografija.

 

@healer_uk Backstreet Boys singing emotional tribute to Aaron Carter live in London #aaroncarter #aroncarter #backstreetboys #grief ♬ original sound - Lizzy May - Healer

Sinoć je grupa u "Bekstrit bojs" održala koncert u Londonu u okviru svoje turneje, a veoma emotivan i potresan momenat na bini nastao je kada su članovi benda odavali počast preminulom Aronu, dok je Nik u zagrljaju svojih kolega grcao u suzama.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas