Oglas
· · Komentari: 0

Okršaj Kim Kardašijan i Hilari Klinton u kvizu znajna - došlo je do neočekivanog rezultata: Ko se bolje razume u PRAVO? (VIDEO)

Pitanja su bila veoma teška, a obe takmičarke su se dobro snašle

1661588833_Foto-Printscreen-Instagram-kimkardashian-Printscreen-YouTube-People-Pixabay.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - kimkardashian, Printscreen/YouTube - People, Pixabay
Oglas

Kim Kardašijan i Hilari Klinton su se suočile u kvizu znanja. Pitanja su bila iz oblasti prava, a postavljala ih je Hilarina ćerka Čelsi.

Verovali ili ne, Kim je odnela pobedu i pokazala neverovatno znanje. Sedele su jedna naspram druge, imale su tastere i nakon postavljenog pitanja, morale su da pritisnu taster i daju tačan odgovor. Krajnji rezultat je bio 11:4 u korist najpoznatije starlete na svetu.

Neka od postavljenih pitanja su bila o upotrebi smrtonosne sile, razlici između iznude i pljačke, i kada je tvrdnja o samoodbrani dozvoljena.

Pročitajte još: Ona je najstariji aktivni model na SVETU: Ušla je u DESETU deceniju života, a i dalje izgleda neverovatno (FOTO)

Hilarina ćerka je pokušala da odbrani majku, a kao razlog poraza navela je da Klintonova nije dovoljno brzo pritiskala taster.

 

Hilari Klinton je završila pravni fakultet na Jejlu, a Kim je oduvek htela da se bavi advokaturom. Nakon Kardašijankine pobede, Klintonova se našalila na svoj račun.

"Ovo je tako srceparajuće za mene. Zaista sam oduševljena Kiminim znanjem", rekla je kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas