· · Komentari: 0

On je bio njena NAJVEĆA LJUBAV: Uprkos njegovim problemima sa zakonom, ovog dečka je KSENIJA PAJČIN najviše volela (FOTO)

Tragično nastradala pevačica nikoga nije volela kao njega

1659785894_ksenija1.png
Foto: Instagram/Printskrin/ksenia.pajcin

Srbija je 2017. brujala o hapšenju sina legendarnog košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Zvezdan Slavnić je lišen slobode u Nemačkoj zbog sumnje da je zajedno sa ozloglašenom kriminalnom grupom opljačkao zlataru u Austriji.To je samo još jedno u nizu razbojništva koje je sin proslavljenog košarkaša stavi u svoj podebeli kriminalni policijski dosije.

U akciji su učestvovali Interpol, Evropol, kao i srpska policija, koja je pomagala austrijskoj i nemačkoj policiji. Neki operativci su čak bili poslati u inostranstvo - rekao je sagovornik "Pinka".

Foto: Printskrin

Inače, problemi sa zakonom Zvezdana Slavnića počeli su još tokom devedesetih godina prošlog veka.

Pročitajte još: "Ne znam da li sam spreman za novu ljubav": Isak Šabanović iskreno o novoj ljubavi

On je 1998. godine ubio Olivera Jovanovića u klubu "Četiri sobe" i za taj zločin je osuđen na devet i po godina zatvora, ali je posle odležanih 8 amnestiran.

Foto: Instagram/Printskrin/xenia.pajcin

Slavnić je u vreme ubistva bio u ljubavnoj vezi sa tragično ubijenom pevačicom Ksenijom Pajčin, a navodno je tada i pucao zbog svađe oko nje. Kako se i dalje priča u gradskim krugovima, on je bio njena najveća ljubav.

Nakon izlaska na slobodu nije previše bio miran, pa je tako 2010. godine osuđen zbog trgovine narkoticima i trogodišnju kaznu je odslužio u Novom KPZ Sremska Mitrovica.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.