Oglas
· · Komentari: 0

"On je GOSPODAR svog ponašanja": Mirka Vasiljević otkrila kako se Vujadin ponaša kada popije

Mirka Vasiljević progovorila o detaljima života sa Vujadinom Savićem

1699601264_Foto-Ataimages.rs-Mirka-VAsiljevic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Mirka Vasiljević je u skladnoj je zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece.

Ona je otkrila da li voli da popije nešto žestoko:

- Ne pijem alkohol, nemam želje ni volje, iako sam bila u situacijama, a taj miris mi uvek bio jak.

Potom je otkrila kakav je Vujadin Savić kada popije:

- Jako veseo i neće da ide kući. Džaba, pije koliko želi, on je gospodar svog ponašanja, voli da popije i da se proveseli, a što je stariji, zreliji i iskusniji gleda da bude to u granicama normale.

Glumica je rekla da joj ne pada teško jer je bez jače polovine na ovom događaju:

- Ne pada mi teško, pa sama sam gradila karijeru, trudim se da budem u medijima zbog posla, lepo je kada smo zajedno, ali kada ne, uvek nađem nekoga da provedemo veče, ima dosta i kolega i poznanika koje ne viđam privatno.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas