Oglas
· · Komentari: 0

"On meni više zamera nego ja njemu": PRIJOVIĆKA iskreno o svađama sa Filipom i da li planira prinovu

Pevačica otkrila da li se svađa sa suprugom

1658411938_3_tacke_otvaranje_02102019_0038.jpg
foto: Ata images
Oglas

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je snimila novi album. Kao i što smo već od nje navikli, pevačica je pomerila granice estradne scene. Pesme boje milionske preglede, a publika se prosto ne može odlučiti za jednu omiljenu.

Aleksandra se zahvalila na upućenim komplimentima ali je i ostala skromna.

-Hvala na komplimentima. Vreme će da pokaže da li su sve hitovi, treba još mesec, dva i neke će se izdvojiti. Dosta njih mi je poslalo poruku, uvek sam zahvalna kada me neko podrži, kao što ja volim da podržim svakoga. Nisam osetila sujetu. Arena je zakazana za sledeću godinu - rekla je Aleksandra na početku za Kurir.

Foto: ATA images

Pevačica je otkrila i kako se slaže sa suprugom i da li je period dok je snimala album bio izazovan.

- Obično on meni više zamera na nekim stvarima, nego ja njemu. U želji da sve bude kako treba, imali smo konflikte, ali bude na kraju kako on misli da treba. Najviše njemu verujem. On mi je najveći kritičar. Generalno se ne svađamo, ali smo se sada svađali, bilo je tenzije - iskrena je Aleksandra.

 

Na pitanje da li će sin Aleksandar uskoro dobiti brata ili sestru, Prijovićka je direktno odgovorila.

Nisam planirala ni prvo dete, tako da će se i drugo desiti, polako - rekla je pevačica, koja kaže da uprkos slavi, ima mir sa porodicom.

Pročitaje još: NINA SENIČAR ponosna SRPKINJA: Nije zaboravila odakle dolazi, ispoštovala tradiciju na venčanju

- Živim isto kao što sam živela i pre, samo što imam više nastupa. Slobodno vreme sam sa njim, nigde ne idem i najlepše mi je sa njim kod kuće. Kao što možete da primetite, ne volim često da budem prisutna u medijima. U početku mi je to bilo zanimljivo, kada u selu kažu da sam izašla u novinama, ali kada prođe neko vreme, shvatiš da najvažniji mir - istakla je Aleksandra, koja će se uskoro pridružiti Filipu i Aleksandru koji su na odmoru u Crnoj Gori.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas