Oglas
· · Komentari: 0

"Ona je neverovatna, piše istoriju": Trevis Kelsi ne krije koliko je ponosan na Tejlor Svift

Tejlor Svift i velika zvezda američkog fudbala zajedno su od leta prošle godine

1707209728_profimedia-0841408455.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dečko Tejlor Svift oduševljen je njome nakon što je još jednom ispisala istoriju, a ovog puta na 66. dodeli Gremija

- Ona je neverovatna, sama piše istorijske knjige - započeo je izlaganje Trevis Kelsi, velika zvezda američkog fudbala tokom konferencije za štampu pre Superboula u ponedeljak uveče, prenosi Miror.

- Rekao sam joj da ću morati da ispunim svoj deo pogodbe i da donesem i ja medalju. Tejlor ima neverovatnu bazu fanova koji je prate i podržavaju tokom njenog života i bilo je zabavno otvoriti ih za fudbalski svet i svet sporta i bilo je kul to iskusiti.

Tokom najveće muzičke večeri, Tejlor je postavila novi rekord postavši prvi umetnik koji je četiri puta osvojio najbolji album godine. Ponela je i nagradu za najbolji pop vokalni album.

Pevačica je tokom svog govora i preuzimanja nagrade objavila lepe vesti. NJen novi album
„Odeljenje mučenih pesnika“ izlazi 19. aprila, a Kelsi (34) je rekao da je nešto već čuo.

- Čuo sam nešto od toga, da, i neverovatno je. Jedva čekam da uzdrma svet kada izađe.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas