Oglas
· · Komentari: 0
glumac

Ona je nova devojka LEONARDA DI KAPRIA? Ima više od 25 godina i jedna je od najpoznatijih manekenki na svetu (FOTO)

Leonardo di Kaprio nedavno je raskinuo vezu, a sada je navodno uplovio u novu romansu

1663151471_Collage-Maker-14-Sep-2022-12.27-PM.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Leonardo di Kaprio (47) nedavno se našao u centru medijske pažne nakon što je raskinuo vezu sa manekenkom Kamilom Morone (25). Mnogi su primetili paralelu između ovog i prethodnih raskida slavnog glumca, a to je da su sve njegove devojke  imale po 25 godina kada su veze okončane.

Sada je Di Kaprio primećen u društvu nešto starije lepotice, takođe manekenke, Điđi Hadid, koja ima 27 godina. Neadno se pojavila priča da su u vezi, a sada su prvi put i fotografisani zajedno na zabavi u NJujorku početkom nedelje, piše Daily Mail.

Pročitajte još: Održana dodela EMI NAGRADA 2022: Dame blistale, a ove elegantne toalete su se posebno izdovjile (FOTO)

Primećeno je da je ovo prvi put da Leonardo izlazi sa ženom starijom od 25 godina, a koja ima i dvogodišenje dete.

Fotografije pokazuju glumca obučenog u crnu košulju kratkih rukava i crnu bejzbol kapu, dok je Điđi bila u beloj kratkoj majici i bež pantalonama. Sedeli su zajedno dok su pokušavali da razgovaraju usred bučne zabave.

Izvor blizak par rekao je da je ni Leonardo ni Điđi ne žele vezu trenutno već da se samo druže jer su u istim društvenim krugovima na raznim zabavama, prenosi Page Six.

Malo je poznato da je pravo ime Điđi, Jelena, a septembra 2020. godine ostvarila se i kao majka i rodila devojčicu Haj. Dobila ju je u vezi sa poznatim pevačem, Zejnom Malikom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas