Oglas
· · Komentari: 0

Orlando Blum o vezi sa Kejti Peri: "Neću da lažem, nekad je zaista izazovno"

Orlando Blum je nakon razvoda od manekenke Mirande Ker ljubav pronašao ponovo i to sa pevačicom Kejti Peri

1676555801_f19e34791390df7ee1b046a12317248163ebb06e.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Orlando Blum i Kejti Peri na prvi pogled deluju potpuno različito, ali par već nekoliko godina gradi uspešnu vezu.

- Ponekad su stvari zaista, zaista, zaista, izazovne – neću da lažem - rekao je Orlando Blum o verenici Kejti Peri za magazin Flaunt.

Orlando ne krije da se razlikuju, ali da je najvažnije da mogu da shvate jedno drugo.

- Mi smo u dva veoma različita bazena. NJen bazen nije bazen koji ja nužno razumem, i mislim da moj bazen nije bazen koji ona nužno razume. Definitivno se borimo sa svojim emocijama i kreativnošću, ali mislim da smo oboje svesni koliko smo blagosloveni što smo se jedinstveno povezali i definitivno nam nikada nije dosadno - iskren je Orlando.

Blum je zaprosio Kejti na Dan zaljubljenih 2019. godine, a Peri je to jednom prilikom i komentarisala:

- Bilo je veoma slatko. Bio je Dan zaljubljenih… išli smo na večeru i mislila sam da ćemo posle večere da odemo na neku izložbu, ali smo se zaustavili kod helikoptera. Sleteli smo na jedan krov u Los Anđelesu - cela moja porodica je bila tamo, i svi moji prijatelji - ispričala je Keti u gostovanju kod Džimija Kimela.

Par je kasnije dobio prvo dete, ćerku Dejzi Dav,  2020. godine. Orlando iz braka sa Mirnadom Ker ima sina Filna, a poznato je da se svi odlično slažu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas