Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

Ovaj detalj o filmu ZONA ZAMFIROVA niste znali: Reditelj je njega stalno stavljao u razna iskušenja!

Film Zona Zamfirova jedan je od najgledanijih i najboljih domaćih ostvarenja, ali neke stvari tek sada su otkrivene

1628176405_zona.jpg
Foto: YouTube printscreen /Zona Zamfirova
Oglas

Naime, Vojin Ćetković koji je tumačio lik kujundžije Maneta, morao je dobro da se pomuči da bi dobio glavnu ulogu.

Pročitajte još: Miloš Biković progovorio o detinjstvu: "Majka i ja smo se selili od mesta do mesta, nismo mogli da priuštimo za kiriju"

Reditelj filma stalno ga je stavljao u neka iskušenja, pa Vojin nije znao da će morati da pokaže i svoje veštine folklora. Najveći problem je bio što Ćetković, nije znao da odigra kolo za zadate scene.

Vojin Ćetković se dobro pomučio za ulogu Maneta

– Šotra je u scenariju napisao za Maneta: “Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra”. Ja mu kažem: “Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?”, a on mi odgovara: “Idi na folklor”. I tako sam svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mi je dodelio da vežbam komplikovano, starinsko kolo.

- Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: “Jesi li uvežbao kolo?”, a ja kažem: “Jesam”. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: “Nema veze, sada ću da pokidam”. I krene snimanje, i ja odigram –ispričao je Vojin u jednoj emisiji, ali nije ni slutio kakav će šok doživeti: 

- Odem do Šotre i kažem mu: “Daj mi da vidim kako sam odradio scenu”. On premota snimak i ja shvatim da je me je slikao do grudi. Kaže mu: “Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru a ti mi ne slikaš noge”. Na to će on: “Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš – zaključio je Vojin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas