· · Komentari: 0
NASLEĐE

Ovako se naplaćuje IZDAJA: Bivši ljubavnik Džordža Majkla dobijaće alimentaciju od pevačevog oca (FOTO)

Keni Gos, bivši partner Džordža Majkla, tužio porodicu, jer traži deo imovine pevača vrednu 115 miliona evra.

1620886779_w_54967931.jpg
Foto: EPA

Keni Glos je bio partner slavnom pevaču Džorcu Majku 13 godina i živeli su zajedno u Los Anđelesu.  Slavni pevač je umro 2006. godine.

Pročitajte još: NOVI SKANDAL NA POMOLU? Hari snimio emisiju sa Oprom! Princ glavni pokretač, umešana i Megan!

Keni je vlasnik umetničke galerije i cenjeni prodavac umetnina,, a sa Džordžom je imao stabilnu vezu koja je trajala 13 godina. Keni je, uprkos raskidima, bio najveća i poslednja Džordžova ljubav.

Bio mu je najveća i najduža ljubav...

Posle pevačeve smrti za Božić 2016. godine, Džordžova najbliža porodica je odbijala da podeli imovinu sa Kenijem. Teksašanin Keni je tako posle ostavinske rasprave ostao "kratkih rukava". On je tužio Džordžove sestre i oca i traži mesečnu "alimentaciju" od 16.000 evra.

Keni je bio domaćica
Keni je bio domaćica u njihovoj vezi i potpuno je zavisio od pevača. Džordž je sestru Melani i Jodu, kao i oca Kirijakosa, da sprovedu njegov testament.
Plaćaće mu mesečnu alimentaciju.

Džordžova familija je bila besna zbog ovog zahteva, ali sada su, konačno, prihvatili da sednu i da se dogovore kako bi se bitka zauvek završila. Obe strane su se, očigledno, dogovorile, jer slučaj nosi oznaku "strogo poverljivo" i detalji nisu dostupni javnosti. Jedino je poznato da će svaka strana platiti troškove svog advokata.

Pročitajte još: Kako sada izgleda MILKA FORCAN? Povukla se iz javnosti pre 10 godina, a fotografije na Instagramu otkrivaju i šta radi (FOTO)

Keni i Džordž su se upoznali u jednom restoranu u Los Anđelesu 1988. godine i bili su par punih 13 godina. Džordž je umro u 53 godini, a Keni sada ima 62. godine, a familiju je sudio prema porodičnom zakonu koji obezbeđuje strani, koja je finansijski slabija, da traži novac i u slučaju kada je izbačena iz testamenta.

Džordž Majkl i dalje zarađuje i to mnogooo...

Pošto je druga sestra Melanija umrla u 59. godini za Božić 2019. godine ovaj testament je postao, praktično, nevažeći i Keni je to iskoristio da tuži porodicu.

Pročitajte još: Da li će Hari i Megan dati ime devojčici prema ovom članu porodice?

Zanimljivo je da Džordž Majkl uprkos smrti i dalje zarađuje novac! NJegova muzička kompanija "Nobby’s Hobbies Holding" vredna je 4,5 milijardi funti, a dnevno zarađuje po 11,656 funti!  Samo je u januaru čuvena pesma "Last Christmas", posle 36 godina od objavljivanja grupe "Wham", imala 9,2 miliona  pregleda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenny Goss (@kenny_goss)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.