· · Komentari: 0

Ovo je sestra Ognjena Amidžića: Mlađa je od voditelja, a evo čime se bavi (FOTO)

Malo ko zna da poznati voditelj, Ognjen Amidžić, ima veoma uspešnu mlađu sestru

1680955255_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ Amig Show

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno se razveo od manekenke Danijele Dimitrovske sa kojom ima sina, a u javnosti retko kad govori o svom privatnom životu.

Maja je, naime, dve godine mlađa od Ognjena i ona je magistar engleskog jezika.

- Inače, moja sestra Maja Amidžić je magistar engleskog i tečno priča britanski engleski - objavio je on na Tviteru.

Ognjen je ranije pričao o odrastanju sa sestrom, te tom prilikom ispričao da su im roditelji bili strogi.

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - pričao je on za Glossy jednom prilkom, pa nastavio:

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada voditelj.

Inače, Ognjen je ostao bez oca kada je imao 16 godina. Veoma neprijatna vest da mu je otac poginuo sopštena je prvo upravo njemu.

- To je bilo veoma čudno. Meni su prvo saopštili tu vest. Tada sam imao 16 godina i ostao sam, noć je bila, mama i sestra su spavale, ostao sam da spremam nešto za školu. Oko jedan pola dva noću sam čuo šuškanje oko vrata, neko kuca, otvaram, dva policajca. Ja onako zbunjen, verovatno su oni dobili zadataka: "Moramo da vam kažemo nešto, desilo se nešto strašno, tragedija..." i meni su saopštili. I kako možeš da reaguješ, zatečen si, probudio sam mamu, pa sestru. Kada su oni meni to saopštili ja sam tog trenutka tu informaciju primio i spakovao i to je to - rekao je voditelj u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" i nastavio:

- Ja mislim da sam na tu temu zaplakao jednom ili dva puta.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.