Oglas
· · Komentari: 0

Ovo sigurno niste znali o Đorđu Davidu: Danas je jedan od najoštrijih članova žirija Zvezda Granda, a malo ko zna koja je njegova prava profesija

Popularni roker sa "Generacijom 5" ostvario je neverovatan uspeh

1642058017_david-djordje.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Prva
Oglas

Đorđe David, danas je jedan od članova šestočlanog žirija u Zvezdama Granda, a ima i svoj bend "Death saw" sa kojim često nastupa. Ipak, malo ko zna da je primarno zanimanje ovog rokera gluma.

Pročitajte još: Da li prepoznajete devojčicu sa slike? Bila je jedna od najpopularnijih JUGOSLOVENSKIH glumica, a nedavno je preminula nakon teške bolesti (FOTO)

Diplomirao je u klasi sa Anicom Dobrom, Nebojšom Bakočevićem i Goranom Radakovićem. Publika je imala priliku da ga gleda u pozorištu na Terazijama, a jedno vreme bio je direktor pozorišta "Dadov".

Najzapaženije uloge ostvario je u filmovima i serijama "Zlatna jabuka i devet paunica", "Šmeker", "Sinđelići", "Vuk Karadžić".

Danas je član žirija u Zvezdama Granda i kako mnogi komentarišu, jedan je od glavnih "krivaca", što se rokenrol ponovo vraća na velika vrata.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas