Oglas
· · Komentari: 0
VIP

Pevač izašao iz bolnice: Otkriveno stanje Ace Lukasa nakon HOSPITALIZACIJE

Folker Aca Lukas pre dva dana je hospitalizovan usled zdravstvenih problema, a danas je napustio bolnicu.

1642880304_lukas.png
Foto: Printskrin/Jutjub/Novo jutro
Oglas

Lukas se oglasio na društvenim mrežama, i potvrdio da više nije u Urgentnom centru. Pevač se oseća dobro nakon ukazane lekarske pomoći, i je spreman da nastavi tamo gde je stao pred odlazak u bolnicu.

Aca je, podsetimo, otkrio da ima problema sa stomakom, što je za medije potvrdila i njegova bivša supruga, Sonja Vuksanović.

Pročitajte još: Aca Lukas se oglasio iz bolnice: Pevač objasnio zbog čega je u Urgentnom centru

Inače, Aca Lukas nema naviku da u medijima priča o svom zdravstvenom stanju, međutim, pre par godina, rekao je kako je imao problem sa kičmom, mada mu je ubrzo bilo bolje.

- Kičma mi je sada dobro. Držim se, ali bežim od operacije. Sigurno je skoro neće biti, a da li će morati da je bude, videćemo. Hodam u trećoj brzini, a pevam u jedanaestoj, sa tim bar nemam problem - rekao je svojevremeno Aca Lukas, koji je sada bio hospitalizovan zbog stomačnih problema.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas