Oglas
· · Komentari: 0

"POKUŠALI SMO DA NAPRAVIMO PORODIČNU FOTKU": Alek i Hilarija Boldvin pozirali sa svoje sedmoro dece (FOTO)

Alek i Hilarija Boldvin uspeli su da svoje sedmoro dece izvedu pred kameru za porodični portret

1700833961_19e66a3d6e53f3260d5854532b4daf3abd86c6a9.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Alek i Hilarija Boldvin uspeli su da svoje sedmoro dece izvedu pred kameru za porodični portret.

„Pokušali smo da ponovo napravimo našu prošlogodišnju fotografiju“, rekla je bivša instruktorka joge svojim pratiocima na Instagramu u utorak. 

Hilarija je nastavila da se zahvali fotografu Ruu Dimitriuu „što je bio strpljiv“. Na prvom slajdu Hilarija je sedela nasmejana na podu u beloj košulji dugih rukava i žutim pantalonama. Eduardo (3) i Lucija (2) pozirali su sa obe strane svoje mame.

Što se Aleka tiče, 65-godišnji glumac nosio je potpuno crnu odeću dok je držao Ilariju (1) u naručju i sedeo na kanabeu. Karmen, 10, Rafael, 8, Leonardo, 7, i Romeo, 5, su stajali pored tate. Na prošlogodišnjoj porodičnoj fotografiji, prikazanoj na drugom slajdu objave, devetočlana porodica zajedno je pozirala na istom mestu.

Hilarija je prvobitno postavila sliku u oktobru 2022. godine.

“Naša prva fotografija sa najmanjim Boldvinima!” pisala je u to vreme. „Kakav Baldvinito tim iz snova.”

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas