Oglas
· · Komentari: 0
BRITANSKO KRALJEVSTVO

Porodila se MEGAN MARKL: Princ Hari postao tata po drugi put! Evo koje su ime izabrali za devojčicu!

Megan Markl, prema pisanju britanskih medija porodila se danas i na svet je donela zdravu devojčicu, a princ Hari ponosan je što je postao tata po drugi put

1622995742_megan.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show
Oglas

Megan Markl i princ Hari postali su roditelji po drugi put, a novopečena mama i njena devojčica koja je dobila ime po prabaki Lili i baki princezi Dajani, osećaju se odlično.

Pročitajte još: Megan Markl i princ Hari dobili UPOZORENJE: Evo ko im se mota oko kuće! (FOTO)

- Sa velikom radošću vas obaveštavamo da su princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Suseska, postali roditelji devojčice Lili Dijana Montbaten Vindsor - stoji u izjavi i dodaje se:

Lili je rođena u petak 4.juna u 11:40h,  u strogoj tajnosti u vikendici Santa Barbara Kotadže u Santa Barbari, u Kaliforniji. Teška je 3.100 grama, a  majka i dete se osećaju sjajno. Lili je dobila ime po svojoj prabaki, njenom Veličanstvu Kraljici, čiji je porodični nadimak Lilibet. Njeno srednje ime, Diana, izabrano je u čast svoje voljene pokojne bake, princeze od Velsa  - zaključuje se u saopštenju.

Skandal

Megan Markl i princ Hari, nedavno su se našli u centru skandala, kada su gostujući u emisiji kod Opre Vinfri, otkrili sve tajne britanskog kraljevstva. Zbog toga su se zamerili čitavoj svojoj porodici, a da li će rođenje malene Lili, promeniti odnose, saznaćemo uskoro.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas