· · Komentari: 1

Posle raznih navoda medija zašto nije prisustvovala sahrani, oglasila se žena Sanje Balkanike: "Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru" (FOTO)

Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je juće na Novom groblju, uz prisustvo porodice i prijatelja.

1615640270_tajtajad.png
Foto: Printscreen / YouTube / Grand Magazin Tv Grand

Osnivač grupe "Balkanika" Aleksandar Sanja Ilić sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu, ali sahrani nije prisustvovala njegova supruga Tatjana Karjanov.

Pročitajte još: KARLEUŠA ponovo zapušila usta svima i ODBRANILA KOLEGE: Muzičari da idu na NJIVU?! (FOTO)

Pojedini domaći mediji pisali su da je razlog zašto ga nije posetila bivša supruga njihov razvod i da se ona iselila iz porodičnog doma godinu dana pre zvaničnog rastanka. Pored sahrane, Karjanova nije prisustvovala ni Sanjinoj komemoraciji koja je održana dan ranije. 

O krahu njihove ljubavi znala je samo najuža porodica

Međutim, posle svih ovih navoda, oglasila se i Tanja Karjanov, demantujući tvrdnju da se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, ali i dala je pravi razlog zašto nije prisustvovala sahrani:

- Molim vas, dozvolite da duša ovog velikog čoveka počiva u miru. Zaslužio je odmor nakon toliko divnih dela, koja je uradio za svoju zemlju. Istina je da smo se razveli u novembru 2020. Određene okolnosti su tako zahtevale. Poštovala sam njegovu volju da to ostane u tajnosti ali eto...Nije istina da sam se iselila iz porodičnog doma godinu dana ranije, nego nakon razvoda. Ipak, bili smo ostali u dobrim odnosima, što mi sada mnogo znači. Celom svojom dušom sam želela da dođem na sahranu i komemoraciju ali sam odlučila da ispoštujem volju porodice, koja mi to nije dozvolila. Oprostila sam se sa njim u duši i srcu.
Sanjice, uvek ću se sećati ovog divnog našeg dana u Lisabonu. Hvala ti za sve što sam prošla sa tobom. Osećam tvoju ljubav i dalje. Zaslužuješ da te ova zemlja generacijama slavi.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.