Oglas
· · Komentari: 0

Poslednja želja Bate Živojinovića bila je da ga zameni ovaj glumac: Sin Miljko otkrio nepoznate detalje o ocu i rimejku Valtera

Legenda našeg glumišta poznata je po bronim ulogama, ali publika ga najviše pamti po filmu "Valter brani Sarajevo"

1649419419_miljko.png
Foto: Jutjub/Printskrin/K1 televizija
Oglas

Miljko Živojinović, sin jednog od najboljih srpskih glumaca, otkrio je da je Batina želja bila da ga upravo Vojin Ćetković zameni u nastavku filma "Valter brani Sarajevo"

Batin naslednik je za "Informer" otkrio malo poznate detalje o nastavku filma "Valter brani Sarajevo":

- Voleo bih da se snimi rimejk filma "Valter brani Sarajevo". Mnoga holivudska ostvarenja dobila su svoje rimejkove, pa što ne bi i "Valter"? Bata je imao svog favorita i često je pričao da bi u nastavku voleo da Valtera igra Vojin Ćetković.

O odnosu Bate Živojinovića i Vojina Ćetkovića, Miljko je priznao:

- NJih dvojica su se upoznali davne 1998. godine na snimanju serije "Porodično blago" i postali su dobri prijatelji. Baš su se družili, Vojin je s vremena na vreme dolazio kod nas kući. On je u to vreme bio mlad glumac koji je dosta učio i upijao od Bate.

Film "Valter brani Sarajevo" snimljen davne 1972. godine, stekao je ogromnu popularnost i u Kini, gde ga je pogledalo više od milijardu i po ljudi. Bata je postao poznat i u ovoj dalekoj zemlji, a u to se Miljko i lično uverio kada je sa ocem 2000. i 2005. godine posetio Kinu. Prisetio se kako je to izgledalo:

- U tom periodu sam imao približno godina koliko je imao Bata kada je snimao 'Valtera'. Dok smo šetali Pekingom, prilazilo mi je mnogo Kineza i tražili su mi autograme jer su mislili da sam Bata. Okrenuo sam se ka ocu i pitao ga: "Šta da radim?", on mi je rekao: "Slobodno potpisuj".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas