Oglas
· · Komentari: 0

POSLEDNJI ZAJEDNIČKI ODMOR: Nakon 6 godina veze svi su očekivali VENČANJE, a usledio je RASKID!

Možda nema sreće u ljubavi, ali zato uvek ima materijal za novi album, nakon raskida

1681028303_profimedia-0701955944-tejlor-swift-naslovna.jpg
Foto: profimedia
Oglas

U stranim medijima odjeknula je vest da je Tejlor Svift stavila tačku na svoju šestogodišnju vezu sa glumcem, Džoom Alvinom.

Kako ET saznaje, pevačica i britanski glumac su raskinuli još pre par nedelja, ali su vešto krili vesti. Kako prenose, raskid nije bio dramatičan, već je bio proizvod obostrane odluke. Svift (33) je trenutno na turneji, a kako su fanovi primetili, odsustvo njenog partnera na koncertima nije ostalo neopaženo.
Par je počeo romansu 2016. a do nedavno su navodili da je njihova veza ''na odličnom mestu'' i da je ''veoma jaka''. Novosti su došle samo par sati nakon što je Tejlor objavila svoj dugoočekivani 10.studijski album.

 
Tokom godina, slavni par nije davao puno izjava o svojoj vezi, dok je glumac (32) odbacivao glasnije o veridbi:

-Da sam imao funtu svaki put kada mislim da mi je rečeno da sam veren, bio bih bogat, rekao je jednom prilikom Alvin.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas