· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Poznati glumac se prisetio zajedničkog trenutka sa Mirom Furlan: "Bila je kao devojčica"

Kolege su veoma teško primili vest o smrti Mire Furlan

1611416956_New-Project.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink

Slobodan Ćustić, gostujući u jednoj emisiji prisetio se trenutaka sa Mirom Furlan, a jedan mu je ostao u posebnom sećanju.

Pročitajte još: "Bilo joj je važno samo to da publika bude srećna": Američki scenarista objavio potresno pismo u kojem je otkrio detalje iz Mirinog života

- Ja je pamtim po mom jednom od dva najdraža filma, prvi je "Kuduz", a drugi je "Đuka Begović" koji se snimao u Hrvatskoj 1991. godine. Poznavali smo se i pre, ali nismo radili, to mi je bilo baš onako žao, ali... Ona je bila fantastična glumica, fantastična žena, čovek, bila je uvek razgrabljena, igrala je uglavnom u najboljim filmovima, najboljim projektima... I onda sam ja trebao da igram Đuku Begovića i Mira Furlan je trebalo da mi igra majku. Mi smo tu negde, 3-4 godine razlike, i ja pitam reditelja:"Kako to misliš, ona, prelepa žena, igra moju majku?". Kažu mi:"Tebe ćemo malo da podmladimo, nju ćemo malo postarati i sve će biti u redu" - rekao je glumac, a onda se prisetio i njihovih zajedničnih scena koje su snimili u Slavoniji:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mira Furlan (@mirafurlan_)

- Taj dan, to druženje sa Mirom... Bila je kao devojčica. Ne mogu da izdvojim nijednu njenu ulogu, jer sve što je odigrala to je školski primer brilijantno odigrane uloge. Bila bi nepravda izdvojiti bilo koju njenu ulogu. Ta dama, kad izgovori reč pred kamerom, to je to... Nema glume, nego jednostavno nešto čarobno. Kad sam čuo da je preminula, ja sam ceo dan bio u strašnom minusu i samo se sećam te žetve u Slavoniji, dok smo snimali film - rekao je Slobodan Ćustić u Jutarnjem programu na televiziji Pink.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.