Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Poznatog Jutjubera optužila za seksualno zlostavljanje (VIDEO)

Mlada Tiktokerka otkrila sve o seksualnom zlostavljanju

1618386151_devojka.jpg
Foto: Youtube printscreen / Justine Paradise
Oglas

Džastin Paradajz, podelila je sa svojim pratiocima detalje seksualnog zlostavljanja, optužujući jednog od najpopularnijih jutjubera Džejka Paula da je to učinio.

Pročitajte još: Ana NAPUSTILA Srbiju: Evo gde se sklonila ćerka Branislava Lečića u jeku SKANDALA svog oca (FOTO)

Tiktokerka tvrdi da se  ovaj incident dogodio u Polovoj kući 2019. godine. Prvo su se ljubili, ali stvari su se otele kontroli kad su otišli u njegovu sobu.

"Igrali smo u njegovoj sobi, pristojno plesali, ljubili se i zatim otišli na krevet. Seks je za mene posebna stvar. Inače, svi poštuju kad kažem da ne želim da radim nešto seksualno pa sam mislila da je u redu što smo otišli u njegovu sobu. Mislila sam da je u redu što se ljubimo jer će stati ako ne budem htela da idem dalje - rekla je tiktokerka:

- Svaki put kad je pokušao moju ili svoju ruku da stavi tamo gde nisam htela rekla sam "ne" i nastavila sa ljubljenjem. Zatim je on, u jednom trenutku, rekao: - Ako se ništa neće dogoditi, koji je smisao ovoga? Otkopčao je pantalone i primakao mi glavu - objasnila Džastin, navodeći da je želeo da je primora na oralni seks.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas